Ik bied verschillende diensten aan. Zowel voor (aankomend) studenten met een functiebeperking als voor onderwijsprofessionals. Wil je meer weten of ben je op zoek naar iets dat hier niet tussen staat, neem dan contact op.

ADVIES
Advies bij (gaan) studeren met een functiebeperking. Voor (aankomend) studenten, hun ouders & onderwijsprofessionals.

BEGELEIDING
Concrete hulp nodig? Iemand die meedenkt, samen met jou acties uitzet en dingen regelt? Deze begeleiding bied ik. Ook mogelijk op basis van PGB.

(E-) COACHING
Studeren met een functiebeperking is pittig. Het kan dan nuttig zijn een coach in te schakelen. Om je te helpen je doelen te realiseren. Om je dat ene zetje te geven. Dit kan ‘live’ of ‘op afstand’.

STUDIEKEUZE
Studiekeuze & functiebeperking? Ik bied verschillende studiekeuzetrajecten en een studiekeuzecheck waarbij rekening wordt gehouden met je functiebeperking.

STUDIEVAARDIGHEDEN
Studeren met een functiebeperking kost tijd. Goede studievaardigheden helpen vertraging te voorkomen. Ik kan je helpen die te ontwikkelen.

TRAININGEN
Ik geef verschillende trainingen m.b.t. (gaan) studeren met een functiebeperking. Voor (aankomend) studenten & voor onderwijsprofessionals. Ook trainingen op maat.