VOOR WIE?
Het verkorte studiekeuzetraject is bedoeld voor aankomend studenten en heroriënteerders die al wel enigszins weten wat ze willen, maar nog twijfelen tussen een aantal opleidingen.

WERKWIJZE
Tijdens 6 individuele gesprekken (van 1,5 uur) brengen we je kwaliteiten, mogelijkheden én onmogelijkheden in kaart in relatie tot de studies/ studierichtingen die jij interessant vindt. We gaan de studies verder onderzoeken en kijken wat je functiebeperking zou kunnen betekenen in je studiekeuze. Wat houden ze in? Past dat bij jou? Wat zijn de toekomstmogelijkheden? Zitten er stukken in de opleiding die lastig kunnen zijn? Of in het toekomstige werk? En zo ja, zijn die te compenseren?  Aan het einde van het traject heb je een bewuste keuze voor een (of enkele) studies gemaakt én heb je een actieplan opgesteld om bepaalde zaken rondom het studeren met je functiebeperking te regelen.

Op een rijtje:

  • Het traject is bedoeld voor aankomend studenten & heroriënteerders die al enigszins weten wat ze willen qua studie.
  • We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek, waarin we kijken welk traject het beste bij jouw vraag aansluit en ik uitleg hoe het traject in elkaar steekt.
  • We eindigen altijd met een eindgesprek, waarin we het traject afsluiten.Tijdens het intake- en eindgesprek zijn ouders van harte welkom.
  • Het traject bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur, inclusief het eindgesprek.
  • Je krijgt ook echt opdrachten mee naar huis, dus tussendoor ben je er ook mee bezig.
  • Er wordt expliciet aandacht besteed aan de mogelijkheden en de onmogelijkheden van je functiebeperking m.b.t. verschillende studies.
  • Aan het einde van het traject heb je een bewuste keuze gemaakt en heb je een actieplan opgesteld om bepaalde zaken rondom het studeren met je functiebeperking te regelen.

KOSTEN
Het Verkort studiekeuzetraject kost €850,00 (inclusief btw)

MEER WETEN OF GELIJK AANMELDEN?
Meer weten of gelijk aanmelden? Neem contact op.